Rose Gold Make-up paletka

Ovocím pigmentovaná paletka Rose Gold s nádhernými ružovo-zlatými odtieňmi

prírodná paletka na oči

 

 

 

Novinkou na trhu s kozmetikou je naša ovocím pigmentovaná paletka® - Rose Gold s piatimi nádhernými odtieňmi v ružových a zlatých farbách. Ako je už u nás zvykom, aj táto paletka je 100% prírodná, 100% vegan a netestovaná na zvieratách.

Až 5 odtieňov vďaka jednej paletke

Zažiarte s luxusnou paletkou Rose Gold, vďaka ktorej získate nádherne žiarivý vzhľad. Nájdete v nej všetko, čo potrebujete na vytvorenie vášho dokonalého make-upu. Obsahuje rozjasňovač, lícenku a 3 nádherné očné tiene s jemným leskom.

Všetky odtiene obsahujú pigment z ovocia, zeleniny, čaju a rastlín bohatých na antioxidanty. Vaša pleť tak nielen zažiari, ale je ak krásne vyživovaná. Paletka Rose Gold je tak akýmsi vyvrcholením našej patentovanej technológie pigmentácie.

Rozjasňovač s perlovým leskom

Spojením našich ovocím pigmentovaných odtieňov a jemného lesku sme vytvorili paletku, vďaka ktorej dostane vaša tvár nádherne žiarivý vzhľad. Vyskúšajte náš ružovo-zlatý rozjasňovač s perlovým leskom a dodajte svojej tvári rozprávkový nádych. 

Lícenka s nádychom zlata

Medeno-ružová lícenka s miernym zlatým leskom zvýrazní vaše líčka a dodá im ten správny atraktívny teplý odtieň. Vyhovuje všetkým tónom pokožky a obzvlášť sa hodí pri nahom líčení.

trváce oddtiene na oči

3 nádherné očné tiene

Získajte romantický vzhľad vďaka trom nádherným žiarivým odtieňom z našej paletky Rose Gold. Teplý bronzový očný tieň s nádychom sliviek môžete použiť na jemné denné líčenie, prípadne môžete vrstvením vytvoriť očarujúci večerný vzhľad.

 

Každá paletka potrebuje aj mäkký odtieň, ktorý je ideálny na vytvorenie podmanivého vzhľadu. Tento bledoružový očný tieň môžete využiť nielen na oči, ale aj na zvýraznenie obočia. Raz ho vyskúšate a okamžite si ho zamilujete.

 

 

 

Všestranne lichotivý odtieň najnovších trendov by v našej ovocím pigmentovanej paletke Rose Gold rozhodne nemohol chýbať. Náš posledný, ružovo-zlatý odtieň lahodí akejkoľvej pleti a dodáva vašim očiam iskru. Podmaňte si okolie svojím zmyselným pohľadom.

paletka na oči nakked

100% Pure prísady

Na vytvorenie krásnych odtieňov tejto nádhernej paletky sme použili zdravé ovocné pigmenty, výživnú šípku, bohaté kakao a znamenité drahokamy. Vďaka tomu sa o svoju pleť staráte aj počas toho, ako vďaka našej paletke žiarite. 

 

Veríme, že na to, aby ste boli krásne, nepotrebujete make-up plný chemikálií. Ide to aj bez chemických konzervačných látok, bez toxínov, umelých farieb a vôní. Preto používame výhradne 100% prírodné a 100% čisté prísady. Vaša pokožka tak bude krásna nielen navonok, ale aj vo vnútri.

100percentpure.sk nájdete na GLAMI.sk