Koncentrované ošetrenie pleti Powder Boost

Koncentrované ošetrenie pleti Powder Boost

Rozžiarte svoju pleť vďaka ultra silným antioxidantom!

 

 ako sa zbaviť čiernych bodiek

O vitamíne C a jeho výborných účinkoch na pleť sa vie už dávno. Počuli ste už ale o niacínamide? Tieto dve látky sú výbornými antioxidantmi. Chránia pokožku pred voľnými radikálmi a bojujú aj s tmavými škvrnami. V našom multivitamínovom a oxidačnom sére ste sa s nimi už mohli stretnúť, no tentoraz sme im dali priestor každému zvlášť. A výsledok? Veď posúďte sami!

Dve nové procedúry

Aby sme zachytili benefity týchto dvoch ingrediencií, vytvorili sme nové procedúry. Ponúkame vám mimoriadne silné, neriedené práškové séra, ktoré tvoria antioxidačnú ochranu pre vašu pleť.

 

Koncentrovaná kúra s vitamínom C - Vitamín C Boost

Naše koncentrované ošetrenie pleti s vitamínom C obsahuje vodou aktivovaný prášok, ktorý je vyrobený čisto z dvoch zložiek.

Je ním stabilný vitamín C a kyselina hyaluronová.

Navrhnutý je tak, aby dodal pokožke dostatok vitamínu C, podporil tým jej pevnosť a pružnosť a navyše zosvetlil tmavé škvrny.

čo na pigmentové škvrny

Hlavné benefity vitamínu C v prášku

STABILITA

Rovnako ako všetky recepty bez obsahu vody, tak aj prášok na ošetrenie pleti nepotrebuje konzervanty. Sám o sebe je totiž stabilný, nakoľko baktériam sa darí skôr vo vodnom prostredí. Aj napriek tomu, že prášok pri použití vystavujeme vode, takto vyrobené sérum okamžite použijeme. Výrobok je tak chránený a s vodou sa dostane do kontaktu až tesne pred jeho nanášaním.

 

VÝDRŽ

Toto koncentrované ošetrenie v prášku obsahuje tri verzie vitamínu C. Je ním askorbát sodný, kyselina askorbová a askorbát vápenatý. Nakoľko sú všetky tri antioxidanty vo forme prášku, existuje menšie riziko ich degradácie v prípade pôsobenia slnečného svetla či kyslíka. Produkt tak nezatuchne a ani nezoxiduje a je pre vás pripravený vždy, keď ho potrebujete.

 

VYVÁŽENÉ PH

Pre udržanie zdravého prostredia vašej pokožky je nevyhnutné jej ošetrenie pomocou prípravkov s vyváženým pH. Nakoľko je naša pokožka mierne kyslá, aplikácia príliš zásaditých či príliš kyslých receptúr by ju mohla oslabiť, čo vedie k akné, ekzémom, šupinatosti, svrbeniu či začervenaniu.

Naše koncentrované ošetrenie s vitamínom C má vyvážené pH, vďaka čomu predídete nepríjemným pocitom na pokožke a zabránite aj jej poškodeniu.

Zloženie

Askorbát sodný (vitamín C), kyselina askorbová (vitamín C), askorbát vápenatý (vitamín C), kyselina hyalurónová

Použitie

Aktívny prášok s vitamínom C je najlepšie používať každú noc po vyčistení pleti. Do dlaní si nasypte prášok vo veľkosti hrášku a zmiešajte ho s niekoľkými kvapkami teplej vody, až kým nedosiahnete konzistenciu séra.

Následne toto sérum rovnomerne, jemnými pohybmi zapracujte do pokožky tváre, krku a okolia očí.

Pokožku ešte mierne zvlhčujte, kým sa sérum úplne nevstrebe.

nedostatok vitamínu c v pokožkesuchá dehydratovaná pokožkakoncentrovaný vitamín c na pleť

Koncentrovaná kúra s vitamínom B3 - Niacínamid Boost

Naše koncentrované ošetrenie pleti s niacínamidom obsahuje vodou aktivovaný prášok určený na ošetrenie pleti.

Minimalizuje veľkosť pórov, znižuje produkciu mazu a obnovuje pokožku oslabenú slnkom.

ako sa zbaviť pigmentových škvŕn

Hlavné benefity niacínamidu v prášku

STABILITA

Podobne ako ošetrenie pleti vitamínom C, ani prášok s vitamínom B3 nevyžaduje na to, aby bol stabilný, žiadne konzervačné látky. Práve prášková forma mu zaručuje požadovanú stabilitu. Kým ho teda nezmiešate s vodou, vydrží vám naozaj dlho.

 

VÝDRŽ

Toto koncentrované ošetrenie pleti obsahuje niacínamid spolu s kyselinou hyalurónovou v ich neriedenej forme. Vďaka obsahu čistých a neriedených vitamínov a antioxidantov zabezpečuje náš produkt efektívne výsledky bez zbytočného zaťaženia pleti rôznymi chemikáliami a konzervantmi.

 

VŠESTRANNOSŤ

Niacínamid má pri ošetrení pleti naozaj všestranné využitie. Zvyčajne sa využíva najmä pre odstraňovanie tmavých škvŕn na pokožke, no okrem toho poskytuje celý rad výhod. Bojujete s nadmernou produkciou mazu? Aj v tomto prípade vám niacínamid pomôže. Práve znížením produkcie mazu bráni tvorbe akné a vzniku rozšírených pórov.

Zloženie

Niacínamid (vitamín B3), kyselina hyalurónová

Použitie

Aktívny prášok s niacínamidom je najlepšie používať vždy pred spaním a po dôkladnom vyčistení pleti. Do dlaní si nasypte prášok vo veľkosti hrášku a zmiešajte ho s niekoľkými kvapkami teplej vody, až kým nedosiahnete konzistenciu séra.

Následne toto sérum rovnomerne, jemnými pohybmi zapracujte do pokožky tváre, krku a okolia očí. Pokožku ešte mierne zvlhčujte, kým sa sérum úplne nevstrebe.

 

Ošetrenie pleti pomocou Powder Boost produktov sa oplatí

Vieme, že prášková forma produktu je niečo, s čím sa veľa ľudí nestretáva. Iné je naniesť si púder a iné je ošetriť svoju pleť pomocou práškového výrobku. No práve prášková forma v sebe skrýva naozaj mnoho výhod. Nie je to iba o stabilite a výdrži výrobku, ale najmä o koncentrovanom zložení.

 Powder Boost produkty sú čisté koncentráty vitamínov a antioxidantov, výsledkom čoho je účinná liečba konkrétnych kožných problémov.

Výhody Powder Boost produktov

  • produkt v práškovej forme má prirodzene dlhšiu trvanlivosť
  • neobsahuje žiadne konzervačné látky
  • obsahuje koncentrované vitamíny a antioxidanty v ich čistej forme

Obsah kyseliny hyalurónovej

Ako ste si mohli všimnúť, oba spomínané produkty obsahujú aj kyselinu hyalurónovú. Tá je známa pre svoje hydratačné účinky. Používa sa ako zvlhčovadlo, nakoľko môže čerpať vlhkosť zo vzduchu. Zároveň je dôležitou súčasťou vašej pokožky a jej úlohou je chrániť pleť pred vonkajšími faktormi.

Kyselina hyalurónová je skutočne účinnou látkou. Pokožku jednoducho hydratuje, čo je skvelá správa najmä pre tých, ktorí majú suchú alebo citlivú pokožku.

Tak ako? Dáte prednosť vitamínu C, alebo niacínamidu?

Odporúčame vyskúšať oboje :-)




100percentpure.sk nájdete na GLAMI.sk