Prírodné ošetrenie aknóznej pleti

Prírodné ošetrenie akné? Vyskúšajte novú radu s čajovníkom

 

 

 

aknózna pleťNedokonalosti pleti sú problémom mnohých žien, a to aj vo vyššom veku. Už dávno neplatí, že akné trápi iba tínedžerov.

Ako ho ale liečiť? Bežné výrobky na aknóznu pleť obsahujú rôzne chemikálie a alkohol, čo však môže v konečnom dôsledku vašu pleť iba zhoršiť.

 

U nás v 100% PURE sme sa preto zamerali na dlhodobé riešenie.

Naša nová rada s čajovníkom odhaľuje výhody rastlinných prísad a ponúka tak prírodný spôsob liečby akné.

 

 

 

Prírodná liečba akné

O pozitívnych účinkoch prírodných zložiek ste už isto počuli. Všetky naše produkty tvoríme na rastlinnej báze, a to z dobrého dôvodu. Ich prírodné liečivé a antibakteriálne vlastnosti sú priam úžasné.

Prečo dávame prednosť rastlinným zložkám?

Množstvo bežných prípravkov proti akné obsahujú rôzne chemické látky a alkohol. Tie však namiesto toho, aby liečili, skôr zbavujú pokožku vlhkosti, dráždia ju a akné tak v konečnom dôsledku zhoršujú.

 

Ošetrenie na báze rastlín prirodzene upokojuje zápal, pričom zároveň udržiava pH pokožky v rovnováhe. Vďaka tomu je prírodná liečba akné ohľaduplnejšia a prístupnejšia aj pre suché či citlivé typy pleti.

 

Prírodná alternatíva v podobe rady s čajovníkom

 

Prírodnou alternatívou voči bežným prípravkom akné môže byť naša nová kolekcia s čajovníkom.

Čajovníkový olej má vďaka svojmu zloženiu antimikrobiálne a protizápalové účinky, vďaka ktorým bude liečba akné nielen znesiteľnejšia, ale takisto úspešnejšia.

čo na aknóznu pleť

Čistiaci prostriedok na pleť Tea Tree

Osviežujúci a jemne penivý čistiaci prostriedok na tvár upokojuje aknóznu pokožku takmer ihneď po jeho nanesení. Zároveň z pleti odstraňuje baktérie, prebytočný olej a nečistoty, ktoré majú za následok upchávanie pórov.

 

Kľúčovými zložkami čistiaceho prostriedka na pleť sú:

 

  • Tea Tree olej
  • Neemový olej
  • Oreganový olej
  • Tymol
  • Kokosový betaín

 

Tea Tree olej má upokojujúce účinky, pokožku detoxikuje a uvoľňuje póry. Neemový olej je vhodný ako na akné, tak aj na ekzémy. Oreganový olej využívame pre jeho schopnosť neutralizovať baktérie spôsobujúce akné. Tymol je silné antimikrobiálne činidlo, ktoré takisto znižuje výskyt akné a kokosový betaín je biologicky odbúrateľný povrchovo aktívny prostriedok, ktorý sa získava z kokosového oleja.

 

Všetky tieto zložky priaznivo pôsobia na mastnú a aknóznu pleť, pričom pokožku jemne čistia, ochladzujú a navyše zabezpečujú jej neustálu hydratáciu.

čo na akné

Hĺbková detoxikačná maska z čajovníka

Koncentrované zloženie masky vyrobené z liečivých a detoxikačných bylín poskytuje mastnej a aknóznej pleti podporujúce a detoxikačné účinky. Okrem okamžitého príjemného schladenia očakávajte hladkú a hĺbkovo vyčistenú tvár bez nepríjemného pocitu stiahnutia.

 

Medzi kľúčové zložky detoxikačnej masky patrí:

 

  • Tea Tree olej
  • Neemový olej
  • Kyselina azelaová
  • Kyselina salicylová
  • Francúzsky zelený íl (green clay)

 

Tea Tree olej pokožku upokojuje, detoxikuje a navyše uvoľňuje póry. Neemový olej je vhodný ako na akné, tak aj na ekzémy. Kyselina azelaová aj s kyselinou salicylovou majú jemný exfoliačný účinok a pôsobia protizápalovo. Zelený íl zase z pokožky odstraňuje prebytočnú mastnotu a pleť následne rozjasňuje.

ako sa zbaviť akné

Koncentrované lokálne sérum

Koncentrovaný prípravok s čajovníkom zmierňuje zápal, výskyt aktívnych škvŕn, ako aj výskyt jaziev po akné. Vhodný je najmä na ošetrenie aktívnych a nepoddajných škvŕn, pričom bráni aj výskytu vyrážok.

 

Jeho bohaté zloženie obsahuje zložky ako:

 

  • Tea Tree
  • Hazel Witch (Hamamelis)
  • Neem
  • Eukalyptus
  • Mätu piepornú

 

Čajovník uvoľňuje póry, pokožku detoxikuje a upokojuje zápal. Hazel Witch upokojuje celkové podráždenie pokožky a zmierňuje tak jej začervenanie. Neem upokojuje aknóznu a ekzémovú pleť a znižuje riziko výskytu jaziev. Eukalyptus upokojuje a lieči akné a pokožku zároveň osviežuje. Mäta pieporná ju nakoniec príjemne schladí a upokojí tak jej podráždenie.

ako sa zbaviť vyrážok

Hydratačný krém s čajovníkom

Ľahký, rýchlo sa vstrebávajúci krém bojuje proti akné, pokožku upokojuje a udržiava ju v rovnováhe. Vyznačuje sa protizápalovým účinkom, pokožku hydratuje a vyrovnáva jej pH.

 

Medzi jeho výnimočné zloženie patrí:

 

  • Tea Tree olej
  • Neemový olej
  • Olej zo zeleného čaju
  • Olej z kurkumy
  • Kyselina azelaová

 

Tea Tree olej má protizápalové účinky a pokožku príjemne detoxikuje. Neemový olej upokojuje aknóznu a ekzémovú pleť, olej zo zeleného čaju upokojuje začervenanie pokožky s jemne ju zosvetľuje. Olej z kurkumy zmierňuje zjazvenie po akné a kyselina azelaová má jemný exfoliačný účinok. Pleť tak ostane jemná, svieža a hydratovaná.

Zbavte sa aknóznej pleti

Sami dobre vieme, že zvládnuť akné môže byť náročné a zdĺhavé. Našťastie tu máme bohaté prírodné zdroje, vďaka ktorým si vieme pomôcť prirodzenou cestou, bez ďalšieho zaťaženia pokožky. Udržte svoje akné na uzde a zbavte sa čiernych bodiek a vyrážok pomocou našej novej rady pre starostlivosť o aknóznu pleť s čajovníkom.

100percentpure.sk nájdete na GLAMI.sk